søndag den 6. maj 2012

Rabarber-/nøddemuffins


4 dl mel
2 dl brun farin
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 dl majs- eller solsikkeolie
1 letpisket æg
1 1/2 dl kærnemælk
1 tsk vanillesukker
4 dl snittet rabarber
1 1/2 dl hakkede valnødder
Drys:
Røres sammen af 3/4 dl brun farin, 1 1/2 dl hakkede valnødder, 1/2 tsk kanel

Mel, bagepulver, farin, salt og vanillesukker blandes i en skål. I en anden skål blandes æg, olie og kærnemælk og røres i melblandingen. Rabarberstykker og valnødder blandes i. Fyldes i muffinsforme (18-20 styk), og drysset kommes på. Bages ved 190 grader i 25 minutter.


Vi fik dem ved havelysttræf på Gartneri Toftegaard - og de var lækre! Tak til Lisbeth og Peter for opskriften :)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar