Stor käsekuchen med stikkelsbær
Dej:
250 g
mel (125)
75 g
sukker (38)
1 tsk. vaniljepulver
50 g
smuttede, hakkede mandler (25)
180 g
smør (90)
Fyld:
150 g
smør (75)
275 g
sukker (138)
1 tsk. vaniljepulver
4 æg (2)
1 kg
kvark 20% (creme fraice duer også) (1/2
kg)
45 g
maizena (23)
500 g
stikkelsbær (25)
Bland alle
ingredienserne til dejen, rør og ælt til Streußel.
Bland smør, sukker og vaniljepulver, og rør grundigt. Tilsæt
æggene et ad gangen, tilsæt kvark. Si stivelsen over massen og rør den i.
Smør en stor springform (38 cm Ø Hvis man kun vil lave
en lille, skal man bruge tallene i parenteser) og fordel mere end halvdelen af
dejen i den. Hæld kvark-massen i og fordel stikkelsbær og resten af dejen på
den.
Bages ca. en time ved 200°.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar