mandag den 29. juli 2013

Ovnbagte tomater eller semidry tomater

Når man har for mange tomater, så kan man også gøre sådan her. Vi ovnbager og fryser det meste. Den blanding, vi får ud af det, er perfekt at varme og bruge som fx pastasovs om vinteren. Det smager bare så meget af sommer. Eller vi bruger det på toppen af en lasagne med reven ost over.

Man skal bruge:
- tomater (masser)
- basilikum, fx lidt porre eller timian
- hvidløg
- chili
- godt med olie, salt, peber plus sukker


Tomaterne skæres i mindre stykker, det øvrige hakkes fint, salt, peber, sukker og olie kommes på en bradepande, hvorefter det hele blandes. Bradepanden skal stå i ovnen (varmluft) ved 125 grader i mindst 2 timer. Det smager vidunderligt, og kan også bruges direkte fx på ristet brød som en forret.

 God appetit.

1 kommentar:

  1. Det ligner lige et projekt for mine Glacier, som jeg høstede et par kg af i går :)

    SvarSlet