fredag den 29. juli 2011

Den første opskrift!

Mettes søde chilisauce:

Her er opskriften på en lækker og hurtig sød chilli sauce der fint kan bruges til at dyppe forårsruller i, eller til at servere ved siden af lidt velkogt ris og kylling. Opskriften giver ca. 2½ dl sauce, og kan holde sig i en måned i en lufttæt beholder i køleskabet.
Ingredienser:
1½ dl sukker
2 friske chillier
2 dl vand
½ dl hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 spsk. Maizena
2 spsk. vand
Fremgangsmåde:
Blend sukker, chillier, vand, hvidvinseddike og salt i en blender eller med en stavblender. Hæld saucen i en lille kasserolle over middelvarme og bring til en simren. Lad saucen simre i en 3–5 minutter. Bland Maizena og vand til en homogen vædske og rør i saucen. Lad det simre i yderligere et minuts tid. Køl helt ned inden det hældes i en skoldet beholder og sættes i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar