tirsdag den 18. oktober 2011

Chili m. feta og melon til brunch...

Så skulle de sidste chili "Hot banana" bruges og med glæde......for de blev halveret og  stegt med fetaost indeni...og er der noget som er godt, er det chili med ost, enten i ovnen eller på panden...og idag kom panden i brug...forskellen er så at osten ikke bliver brun men forbliver hvid, da det hele steges nedefra...og jeg synes egentlig også fetaen forbliver mere saftig....fordi "Hot Banana" er meget mild så prøvede jeg at tilsætte lidt styrke ved at putte en anelse chilipasta ( lavet af sorten "Hot lemon") under osten ved halvdelen...og det var også fint....men det smager lige så godt uden...
ostechilierne fik lige et drys blå birkes

ostechili, vandmelon, oliven, fiskefrikadelle, tomat






de halve chili får en smule Hot lemon pasta før osten..


steges på panden i smør/olie...














Tilbehør til de saftige ostechilier var vandmelon skåret i terninger og oliven, en rest fiskefrikadelle af Gedde med ærter/gulerødder indeni og den uigenkaldelige sidste af mine friske tomater fra drivhuset...en grøn som havde fået lov at ligge i en skuffe og som har sneget sig til en svag rødlig farve...
og et koldt glas hyldeblomstdrik er godt til en lun ret.... eller en kold øl :O)....
"Hot Banana" ( orange som helt moden)


vandmelon, næsten rød


Ingen kommentarer:

Send en kommentar