fredag den 5. august 2011

Chilisauce med citronchili og mango

Dette er bare ét forslag - man kan jo eksperimentere med forskellige chilisorter, forskellig frugt, der kan tilsættes kokosmel osv. Jeg har prøvet mange ting efterhånden, og det er endnu ikke lykkedes at lave noget, som ikke smagte godt!

50 g frisk citronchili
100 g sød orange eller gul peber
1 ikke for stor mango
1 dl sukker
½ spsk salt
1 tsk revet ingefær
1 ¼ spsk dijonsennep
1½ dl vineddike
1 tsk Atamon
½ dl revet lime- eller citronskal
Kom det hele - undtagen Atamon - i en gryde og kog ca. 25 minutter. Blend og kog et kvarter mere, skum evt. af, hvis det er nødvendigt. Tilsæt lime- eller citronskal og Atamon og hæld på glas.

Hvis man ikke vil bruge Atamon, undlader man bare det og sørger for at få det spist lidt hurtigere...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar