onsdag den 17. august 2011

Grøn chilisalsa

Denne opskrift er inspireret af en grøn chili-salsa man kan købe på glas. Den smager ikke helt ligesådan, men den blev dejlig. Jeg har prøvet mig frem, og har pt. ingen faste mål på opskriften, så man må prøve sig frem og finde et blandingsforhold der falder i smag.

Grønne tomater, fx Green Grape, skåret i mindre stykker

Grønne chili, styrke efter smag, udkernet og hakket

Løg,hakket

Salt

Hvidløg, hakket

Olivenolie

Frisk koriander, blade, og/eller grønne umodne frø

Svits løg, tomat og chili i lidt olivenolie. Tilsæt de øvrige ingredienser og kog salsaen ind i ca 20 min. Tilsæt lidt vand, hvis den bliver for tør. Blend og hæld på små henkogningsglas, som du henkoger i ovnen sammen med dine tomater.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar